Vauvoille, lapsille ja nuorille

Ensimmäinen kirjani oli vauvojen ensikirja, varhaisen vuorovaikutuksen kuvakirja vauvalle ja vanhemmalle Syliseikkailu 1999. Se toteutettiin yhdessä Mirjam Kallandin asiantuntemuksen kautta. Myös vauvan näön huippuasiantuntija Lea Hyvärinen on mukana.

Syliseikkailu oli Äitiyspakkauksessa vuosina 2000 ja 2001. Siitä seurasi kokonainen vauvakirjasto, Loruleikki, Rymyretki ja monet muut. Useat olivat myös äitiyspakkauksessa koko kansan ilona ja tukena!

Otsikko

PIPUNAT ovat leikki-ikäisen ja taaperon klassikot. Hassun hauskat, suositut tietokirjat 3-6-vuotiaille, jotka tuntevat kehoylpeyttä ja opettelevat omaan kehoon ja sen oikeuksiin liittyviä asioita.

Molemmat kirjat käännetty myös viroksi.

nuorille

Mielettömän tärkeää ja kiinnostavaa tietoa tunteiden syntymisestä, mitä on mieli ja miten elämänhallintaa tehdään. Myös seksuaalisuuden portaittainen kehitys ja aggression hallinta läsnä.

Kirja on suunnattu aivojen tunnealueiden kasvupyrähdyksessä huipulla oleville yläkoululaisille, eli noin 13-15-vuotiaille.

Nämä perustiedot ja yksinkertaiset harjoitukset sopivat myös terveystiedon tunnille tai aikuisen opiskelijan käsikirjaksi.

Löytyy myös vironkielisenä ja jaettu siellä kaikkiin yläkouluihin.

Lajissaan harvinainen ja tärkeä on nuorille miehille suunnattu Legopalikoista leopardikalsareihin. Kaikki mitä nuoren miehen kannattaa tietää matkalla omanlaiseen aikuisuuteen. Usean ammattilaisen kirjoittama hauska ja pärevä kirja, joka on käännetty myös viroksi.

Kaikille nuorille suunnattu, seurustelusta, murrosiästä ja seksistä kertova perusteos Hei Beibi, mä oon tulta pääsi jopa Tietofinlandiaehdokkaaksi! Sekin on käännetty viroksi.

alakoululaisen aarre


Myös ystävyyssuhteet ja sosiaaliset taidot edistävät hyvinvointia. Ystävänä olemisen harjoittelu on tärkeää! On hyvä oppia tunnistamaan, kuka on todellinen ystävä ja noudattaa ystävyyden sääntöjä. Tämä on oleellista punnita myös seurustelu- ja rakkaussuhteessa. Näin syntyi koirien seikkailukirja Ystävyys on ykkönen.