Luennoista

Pidän erittäin mielelläni vanhempainiltoja ja koulutuksia monista paljon kysytyistä aiheista. Katso linkkien lyhyet videoesittelyt:

Aiheina mm. Miten tuen lasten ja nuorten hyvinvointia / itsetuntoa; Miten koulu voi tukea lasta tai nuorta; Mieletön fiilis, miten tuen nuorta; Sisu, tahto ja haastavat tunteet - miten tuen lasta ja nuorta aggression portailla; Seksuaalisuuden tunteikkaat kehityspolut - miten tuen seksuaalisuuden portailla. Herkkä, uusi aihe on lasten seksuaalisen kehityksen suojaaminen ja tukeminen: Kehotunnekasvatus, joka lapsen oikeus. Vanhempien tueksi: Iloa vanhemmuuteen, työkaluja arkeen.

Luentoaiheista voi keskustella ja muotoilla toiveidenne mukaan. Etäluennot onnistuvat hyvin.

Koetan jaksamiseni takia vähentää ilta- ja viikonlopputöitä ja keskittää työt lähialueille ja/tai virka-aikaan. Virka-aikana toimin Väestöliitto ry:n työntekijänä.

Vanhempainiltoja ja koulutuksia pyydetään paljon. Luentoa kannattaa kysyä siis ajoissa! Vapaa-ajalla toimin itsenäni, toiminimen kautta. Jos tulen vanhempainiltaan, varaudun olemaan paikalla 2 tuntia. Suosittelen mielelläni myös muita erinomaisia luennoitsijoita tilalleni.

Jos haluat kysyä minua luennoimaan, ole hyvä ja kerro ajankohta, kohderyhmä, sisältötoiveesi ja muut ajatuksesi sähköpostilla raisa.cacciatore@gmail.com tai raisa.cacciatore@vaestoliitto.fi. Tai sivujen yhteydenottokaavakkeella. Mietitään juuri teille sopiva tilaisuus!

Tarkoituksenani on aina rakentaa mahdollisimman osuva kokonaisuus. Aiheita voi muokata kohderyhmän toiveiden mukaan. Mieluiten puhun aiheesta, joka on kohderyhmän valitsema ja heille juuri nyt ajankohtainen, jolloin voin räätälöidä sisällön tarkoin tilaajan toiveiden mukaiseksi.

Rakennan sisällön niin, että se vastaa myös ajan haasteisiin. Minulle voi myös etukäteen laittaa kysymyksiä, jotka liittyvät juuri paikkakunnan, koulun tai työpaikan ajankohtaisiin asioihin.  Pyrin myös toimittamaan kirjallista luentomateriaalia monistettavaksi sekä tiivistelmän luentodioista. Useista luennoista on myös esittelyvideot, jotka saa käyttöönsä omille verkkosivuille, someen ja muuhun tiedottamiseen.Tilaisuuden onnistumisen kruunaa hyvin etukäteen tiedotettu, innokas ja tiedonhaluinen yleisö!

Luennoilla ehtii puhua joitain asioita, ja miljoona jää sanomatta. Monet luennoistani olen kirjoittanut kirjoiksi, joihin tutustumalla saat erinomaisen käsityksen aihealueesta.

Luentojen sisältökuvauksia ja mahdollisia aiheita löydät täältä.

lahti_251110.gif

Lahti, Ristin kirkko 25.11.2010

Joitain palautteita luennoistani löydät myös täältä.