ans_luonnos.jpg

Aikuisen naisen seksi                                                   

Erja Korteniemi-Poikela ja Raisa Cacciatore, WSOY 2011

TUNTEITA - KOKEMUKSIA - NAUTINTOJA – Tutkimukseen perustuva ajankohtainen tietokirja.
Miten naiset kokevat seksin? Miten elämänvaihe ja ikä vaikuttavat? Kuinka paljon pitäisi ja mitä pitäisi - vai saanko päättää itse? Entä miehet, mitä he meistä haluavat? Entä kun minua tai toista ei haluta haluttaa? Voiko itsestään pitää vai onko mahdollista, että minusta pidetään? Saanko minäkin nauttia ja kuinka se voisi onnistua?

Tässä kirjassa ääneen pääsee liki 200 suomalaista naista (ja puolensataa miestä). He yhdessä seksuaaliterveyden kokeneiden asiantuntijoiden kanssa kertovat, mitä he toivovat ja mitä pelkäävät. He jakavat suurimmat oivalluksensa, noloimmat hetkensä ja rohkeimmat toiveensa.

Kyselyaineistosta selvisi, että tavalliset ihmiset harrastavat taivaallista seksiä. Aikuisen naisen seksi ei jaa asentokaavioita eikä tekniikkavinkkejä vaan armoa, hauskuutta ja vertaistukea sekä runsain mitoin tietoa ja esimerkkejä - joita myös miehet saavat lukea.

Kirja on tehty tukemaan naisen itsetuntoa ja nautintoa kaikissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Ilman pakkoa tai tilastoja muista, vaan tukien mahdollisuutta hyväksyä itsensä ja eläytyä itseensä - myös kirjan tarjoaman vertaistuen avulla toisten naisten elämänkokemuksista ja kertomuksista.

raisaerja.jpg

Suosittelemme kirjaa syntymäpäivä- ja äitienpäivälahjaksi Ihanille Naisille! 

Osta kirja

Tutustu sisällysluetteloon ja huomaa miten kattava ja monipuolinen kirja on.

Kirja antaa tukea ja näkökulmia itsetunnon kohottamiseen. Kokeile hyväksyvän hymyn harjoitusta.

Lue kirja-arvostelu Luen ja kirjoitan – siis olen:

"Erja Korteniemi-Poikelalle ja Raisa Cacciatorelle antaisin kiitettävän arvosanan siitä, miten he teoksellaan saavat lukijanaisensa selkärangan suoristumaan ja itsetunnon kohoamaan."

Lue Bulevardilehdestä Raisan ja Erjan haastattelu

Lue Erja Korteniemi-Poikelan haastattelu Akuutissa (12.4.2011)

Katso Erja Korteniemi-Poikelan haastattelu Studio 55.fi:ssä (22.5.2011) MTV3 Katsomosta 

Katso Raisa Cacciatoren haastattelu Studio55:ssä: Lupa nauttia! (19.3.2013) Anja Snellmanin kanssa

Lue Studio55 artikkeli: Tällaista on seksi viisikymppisenä (18.3.2013)

kampin_suomalainen.jpg

Kampin Suomalaisen Kirjakaupan tilaisuudessa Raisa, Erja, Kati Tervo (Jääkaapin henki) ja haastattelijana Raisa Rauhamaa 8.6.2011