Videot

 Videoluennot murrosiän aggression portaista. Väestöliiton Urpot.fi -palvelussa.

Luento Väestöliitto Itsemyötätunto 9.5.2014 Kaikki ei aina mene suunnitelman mukaan. Oman itsensä hyväksyminen on itsetunnon perusta. Vastoinkäymiset ja mokat kuuluvat elämään. Olet kuitenkin riittävä ja oikeanlainen. Minä itse, myötätunto, itsetunto, hyvinvointi, tunnetaidot.

 Luento Väestöliitto Lisää iloa elämään 7.3.2014 Omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa myös raskausaikana. Mieti mielihyvähormoneita ja lupsakkaa koti-ilmapiiriä. Huolestuminen on luonnollista, opettele vahvistamaan luottamista. Hyvinvointi, ilo, mielenterveys, hyvä mieli, raskaus, odotus.

Luento Väestöliitto Pienten lasten seksuaalisuus 24.10.2013 Pienen lapsen seksuaalisuus on hämmentävän avointa ja uteliasta. Oma ja vähän toistenkin kehot kiinnostavat. Tykkäämisiäkin tulee ja pusuttelu on ihanaa tai sitten ei. Pitääkö kaikkeen suostua? Onko nakutanssi OK? Ehkäpä lapsen sormet hakeutuvat usein pikkuhousuihin tai hän kysyy seksistä. Läheisyys, lapsi, seksi, rakkaus.

Luento Väestöliitto Lapseniko villipeto 31.5.2013 Lapsen tunnekehityksessä sisu, tahto ja haastavat tunteet vievät eteenpäin. Lapsi testaa monia toimintatapoja, joilla saa huomiota ja aikuisen pinna on koetuksella. Uhmaikä, kiukkuinen lapsi ja räjähdysherkkä aikuinen on kuitenkin aika vaikea yhtälö, joten ainakin toisen kannattaisi hillitä itsensä. Omalla mallilla on paras kasvatusvaikutus lapseen. Usein puhutaan lapsen uhmasta tai uhmaiästä,tahdosta tai tahtoiästä. Luento perustuu Agression portaat- kokonaisuuteen. Uhma, uhmaikä, agressio, tahto, tahtoikä, sisu, haastavat tunteet.

 

Raisan rentoutuksen esittely 20.11.2013 

Sävyjä seksuaaliseen haluun CD:n esittely

Ajattelun tunti - Raisa Cacciatore, Paul Lillrank ja Saku Tuominen 26.11.2012

Ystävyys on ykkönen -kirjasta keskustelu Raisa ja Helena Häkkinen kesällä 2011

Maarit Tastulan vieraana Punainen lanka -ohjelmassa 2007.