Share |

Olen saanut useita palkintoja ja tunnustusta työstäni:

pokaali.jpg  Vuonna 2003 Suomen Tietokirjailijat ry: myönsi Tietopöllö palkinnon. Palkinto myönnetään tietokirjailijalle, joka on julkaissut pitkään ja ansiokkaasti lapsille ja nuorille tarkoitettuja tietoteoksia. Palkinto tuli erityisesti teoksen Legopalikoista leopardikalsareihin pohjalta.

o   Myös kutsu Presidentinlinnaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle vuonna 2003 oli tunnustus hyvin tehdystä työstä, Tasavallan presidentin sanoin. 

o   Vuonna 2005 sain WSOY:n kirjallisuussäätiön palkinnon, yhdessä mm. kirjailija Jari Tervon kanssa.

o   2005 työryhmällämme oli Tieto-Finlandia palkintoehdokkuus kirjasta Hei Beibi, mä oon tulta. Se on historian ensimmäinen kerta, kun seksuaalisuuteen liittyvä kirja on ollut ehdokkaana.

o   Tasavallan Presidentti myönsi itsenäisyyspäivänä 2005 Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkin. 

o   Folkhälsanin hopeinen ansiomerkki myönnettiin vuonna 2006. Olen ollut Folkhälsanin nuorisopoliklinikalla pitämässä nuorisogynekologista ja seksuaaliterveysvastaanottoa vuosina 1990-2011.

o   Terveyden edistämiskeskus palkitsi vuonna 2008 Terveyden pylväällä. Vuoden terveysaineistoksi valittiin tällöin kirjoittamani teos Aggression portaat.

o   Lääketieteen toimittajat myönsivät Hyvän tiedon Omenan vuonna 2009. Palkinto annettiin innostavasta ja asiantuntevasta yhteistyöstä lääketieteen toimittajien kanssa.

o   Vuonna 2010 Suomen koulu-, nuoriso - ja opiskeluterveydenhuollon yhdistyksen palkinto Vuoden kouluterveysteko.

o   Vuonna 2010 Tapaseura ry:n teemana ”Rakkautta ja rajoja” nimesi minut Vuoden käyttäytyjäksi.

o   Suomen Kulttuurirahasto myönsi palkinnon merkittävästä kulttuuriteosta vuonna 2011: sanavalmiille kasvattajalle, lasten ja nuorten rohkealle puolustajalle. Professori Pirjo Ståhlen juhlapuhe oli kaunis.

o  Vuonna 2011 saapui riemastuttava kutsu Presidentinlinnaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle.

o   Olen Vuoden 2012 AjattelijaAjattelun viikonmissiona on lisätä Suomessa ajattelun arvostusta. Osana ohjelmaa Elinkeinoelämän valtuuskunta ja Turun Luostarivuoren lukiolaiset valitsivat kumpikin 10 suomalaista ajattelijaa, jotka ovat aktiivisella ajattelullaan tuoneet olemassa olevaan jotain uutta, antaneet ajattelemisen aihetta tai muuttaneet asioita parempaan. Valitsemisperuste: "Raisa Cacciatore on puhunut erityisesti lasten ja nuorten mielenterveystyön puolesta. Cacciatore on myös osallistunut kansalaiskeskusteluun koskien väestörakenteen muutosta."

o   Osana ensimmäistä Ajattelun Viikkoa 2012 Suomen accenturelaiset äänestivät minut omaksi vuoden ajattelijaksi. Yhtiö lahjoitti palkinnoksi 10 000 euron edestä omaa osaamistaan. Työpanos päätettiin suunnata Väestöliitolle  Perhe ja työ -projektin käyttöön kevään 2013 aikana.


tietopollo.jpg

Tietopöllöpalkinto-tilaisuus 3.10.2003. Kuvassa Laura Cacciatore, Pentti Arajärvi, Raisa ja Roberto Cacciatore.

 

 

 

 

linnan_juhla.jpg

 

Linnan juhlien vastaanotolla 6.12.2003 Raisa ja Petri Heimonen kättelevät Pentti Arajärveä ja tp Tarja Halosta.

tietofinlandia.jpg

 

 

 

Tietofinladia-palkintoehdokkuus Kuvassa Erja Korteniemi-Poikela, Raisa, Maarit Huovinen, Pia Brandt.

 

 

 

 mitali.jpgVäestöliiton toimitusjohtaja Helena Hiila luovutti Suomen Valkoisen Ruusun Ritarimerkin.

 tekry.jpg

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skr_270211.jpg

 

Suomen Kulttuurirahastn palkintotilaisuudessa 27.2.2011 professori Pirjo Ståhle on juuri luovuttanut kunniakirjan ja ruusun.

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2012 lukioraadin valitsemat Ajattelijat:

ajattelijat_2012.jpg